مقایسه تلویزیون های ایرانی + مشخصات تلویزیون ایرانی
برای شناخت و مقایسه تلویزیون های ایرانی، بهتر است نگاهی به مشخصات هرکدام بیندازیم!

مقایسه تلویزیون های ایرانی به دلیل تنوع آنها کار دشواری به نظر میرسد. امروزه با توجه به افزایش قیمت ارز و افزایش قیمت کالاهای وارداتی به کشورمان، خرید اجناس خارجی از برندهای معروف دشوار شده است. با وجود این مشکلات پیش آمده در خرید محصولات مختلف خارجی، برندهای ایرانی دست به تولید این محصولات وارداتی زدهاند.
یکی از این کالاهای تولیدی در ایران که در چند سال اخیر رشد خوبی از نظر کیفیت و طراحی داشته، تلویزیون های ایرانی هستند. این تلویزیونها با توجه به اینکه از محصولات و کالاهای وارداتی نیستند، معمولا چندان دچار تغییرات قیمتی نمیشوند. دغدغه اصلی در خرید تلویزیون های ایرانی، بالارفتن تعداد برندهای تولیدكننده تلویزیون و تنوع زیاد تلویزیون های ایرانی است. در این مقاله از رسانه مستقل بیلبیلک قرار است به مقایسه تلویزیون های ایرانی بپردازیم؛ تا با مقایسه این تلویزیونها انتخاب مناسبی در خرید تلویزیون ایرانی داشته باشید.
محتویات این مقاله
معروفترین برندهای ایرانی تولیدكننده تلویزیون
همان طور كه اشاره كردیم، در چند سال اخیر برندهای زیادی در ایران دست به تولید تلویزیون های ایرانی زدهاند. در این میان، چند برند از بقیه برندها معروفتر بوده و توانستهاند تا محصولات خود را با کیفیت بالاتری ارائه کنند. اسنوا، ایكس ویژن و جی پلاس درحالحاضر از محبوبترین و مشهورترین برندهای سازنده تلویزیون های ایرانی به شمار میروند.
· مقایسه تلویزیون های ایرانی؛ تلویزیونهای ایکس ویژن
برند ایکس ویژن با سابقه 15 سال تولید تلویزیون و 3 سال تولید لوازم خانگی، جایگاه بسیار خوبی در بین برندهای نوپای تولیدکننده لوازم خانگی پیدا کرده است. قیمت محصولات این برند مناسب بوده و از این جهت خریداران زیادی به سمت این برند جذب میشوند. تلویزیونهای این برند با 3 نوع نمایشگر HD، FHD و Ultra HD ساخته میشوند. اندازه صفحه نمایش این تلویزیونها 32 اینچ تا 65 اینچ است.
برند ایکس ویژن تلویزیونهای پرچمدار خود را با سری 8 معرفی کرده است. این تلویزیونها از پنل IPS برخوردارند. همچنین در تلویزیونهای ایکس ویژن از فناوری HDR10 استفاده میشود که باعث ایجاد طیف وسیعی از رنگها در صفحه نمایش تلویزیون ایکس ویژن شده است. از دیگر امکانات و قابلیتهایی که در تلویزیونهای این برند به چشم میخورد، مجهز بودن این تلویزیونها به سیستم صوتی pure sound یا Harman kardon است. سیستم عامل اندرویدی که در این تلویزیونهای ایکس ویژن به کار رفته، نسخه پایینتر اندروید است.
تلویزیون ایكس ویژن 43XT745
تلویزیون ایکس ویژن مدل 43XT745 از تلویزیون های ایرانی با امکانات بالا است. این تلویزیون 43 اینچی به دلیل برخورداری از کیفیت بالای نمایشگر و سیستم عامل اندروید و پورتهای متعدد در مقایسه با بیشتر رقبای ایرانی، به خوبی عمل کرده و توانسته بسیاری از خریداران تلویزیونهای خارجی را جذب خرید تلویزیون های ایرانی ایکس ویژن کند.
این تلویزیون از رزولوشن فول اچ دی 1920 در 1080 پیکسل برخوردار است. این میزان رزولوشن تصاویر تلویزیون در کنار پنل LED IPS باعث شده تا کیفیت تصاویر و رنگها و سرعت صفحه نمایش بالا باشد. همچنین در این تلویزیون به دلیل اضافه شدن پنل LED IPS، تصاویر در هر زاویه دیدی با ثبات کیفیت همراه خواهند بود و هیچ تغییری در کیفیت تصاویر صفحه نمایش در تصاویر زاویهدار ایجاد نمیشود.
تلویزیون ایکس ویژن مدل 43XT745 مجهز به رابط هوشمند اندروید است؛ بنابراین به خوبی میتوانید در این تلویزیون بازیهای دلخواه خود را نصب و اجرا کنید. همچنین میتوانید در کنار برنامههای پیش فرض نصب شده در این تلویزیون مثل فیلیمو، برنامه های دیگری مانند یوتوب را هم نصب کرده و فیلم و آموزشهای دلخواه خود را ببینید.
در پایین بدنه تلویزیون ایکس ویژن مدل 43XT745 بلندگوهای 10 واتی قرار گرفتهاند. این بلندگوها از سیستم صوتی قدرتمند Pure Sound پشتیبانی میکنند. این سیستم صوتی در کنار اسپیکرهای تلویزیون ایکس ویژن مدل 43XT745، باعث ایجاد صوتی با کیفیت مطلوب و قابل قبول میشود.
علاوه بر همه این موارد، این تلویزیون 8 گیگابایت حافظه داخلی برای ضبط تصاویر و ویدئوها و اجرای برنامهها دارد. قابلیت Wi-Fi Screen Mirror و Wi-Fi Direct از دیگر امکانات بسیارخوب این تلویزیون هستند و شما با این قابلیت میتوانید صفحه نمایش گوشی خود را در صفحه تلویزیون ببینید.
· مقایسه تلویزیون های ایرانی؛ تلویزیونهای اسنوا
برند اسنوا از سال 1384 فعالیت خود را آغاز کرده و تا به امروز نیاز بسیاری از افراد را در خرید لوازم خانگی و خرید تلویزیون برطرف کرده است. این برند از موفقترین برندهای ایرانی در تولید لوازم خانگی در چندین سال اخیر به شمار میآید و همچنان در مسیر رشد و پیشرفت قرار دارد. تلویزیونهای برند اسنوا در اندازههای مختلف 32 اینچ تا 75 اینچ ساخته شدهاند. این تلویزیونها دارای تکنولوژی صفحه LED و QLED بوده و با کیفیت صفحه نمایشهای مختلف HD، FHD و Ultra HD به فروش میرسند.
تلویزیون اسنوا SSD-50SA620U
تلویزیون اسنوا مدل SSD-50SA620U در مقایسه با تلویزیونهای ایکس ویژن با امکانات مشابه، قیمت بالاتری دارد. اصلیترین تفاوتی که در این تلویزیون در مقایسه با بیشتر تلویزیونهای این برند به چشم میخورد، کیفیت نمایشگر تلویزیون اسنوا مدل SSD-50SA620U است.
تلویزیون 50 اینچی اسنوا مدل SSD-50SA620U از وضوح صفحه نمایش Ultra HD – 4K برخوردار بوده و تصاویر را باکیفیت فوقالعاده و تراکم پیکسلی بالا نشان میدهد. همچنین این تلویزیون به دلیل داشتن پنل IPS زاویه دید وسیعی دارد و کیفیت تصاویر تا زاویه 178 درجه ثابت میماند. به لحاظ تعداد پورتها این تلویزیون دارای سه پورت HDMI و دو پورت USB است که میزان بالایی از نظر تعداد پورتهای تلویزیون به شمار میرود؛ البته محل قرارگیری پورتها در این تلویزیون اصلا مناسب نیست.
تلویزیون اسنوا مدل SSD-50SA620U مجهز به سیستم عامل اندروید با قابلیتهای مشابه تلویزیون ایکس ویژن 43XT745 است. شما میتوانید با این تلویزیون به خوبی به وبگردی بپردازید، در برنامههای مختلف فیلم ببینید و بازیهای دلخواهتان را در تلویزیون اسنوا مدل SSD-50SA620U اجرا کنید. سیستم صوتی این تلویزیون مجهز به بلندگوهای 15 واتی بوده و کیفیت صدای قابل قبولی را ارائه میدهد. این تلویزیون از تکنولوژی پیشرفته Dolby Digital در سیستم صوتی خود استفاده کردهاست.
مقایسه تلویزیون های ایرانی اسنوا با ایکس ویژن
پس از اینکه به شرح کوتاهی درباره هر دو برند ایکس ویژن و اسنوا و یک نمونه از تلویزیونهای هر دو برند پرداختیم، اینبار نوبت به مقایسه تلویزیون های ایرانی اسنوا و ایکس ویژن میرسد. تلویزیون های ایرانی ایکس ویژن و اسنوا در 3 کیفیت صفحه نمایش HD، FHD و Ultra HD به فروش میرسند. این تلویزیونها از نظر کیفیت نمایشگر مشابه هم هستند و هیچ یک از تلویزیونهای اسنوا و ایکس ویژن فناوریهای ارتقادهنده کیفیت صفحه نمایش را ندارند.
اصلیترین تفاوتی که در نمایشگر این دو تلویزیون وجود دارد، پشتیبانی تلویزیون های ایرانی اسنوا از 8 بیت رنگ و 10 بیت رنگ برای ایکس ویژن است. هر چقدر که میزان بیت رنگهای صفحه نمایش تلویزیون بیشتر باشد، تغییر رنگها طبیعیتر به چشم خواهند آمد؛ بنابراین برگ برنده کیفیت نمایشگرها در مقایسه تلویزیون های ایرانی ایکس ویژن و اسنوا با اختلاف کمی به ایکس ویژن تعلق میگیرد.
از نظر صوت و صدا دو تلویزیون ایکس ویژن و اسنوا کیفیت مشابهی دارند ولی در مدلهای مختلف این تلویزیونها، میزان توان صوت کانالهای پخش کننده صوت، بین 10 تا 15 وات است. نکته مهم دیگر در سیستم صوتی این تلویزیونها، نبود فرمت صوتی DTS است.
از نظر طراحی ایکس ویژن در تلویزیونهای جدید خود از بدنه براق و جذابی استفاده کرده است. همچنین ضخامت این تلویزیونها در مقایسه با تلویزیونهای جدید اسنوا کمتر میباشد. از لحاظ ظاهر، تلویزیونهای ایکس ویژن ممکن است بیشتر شما را نسبت به خرید تلویزیون از این برند جذب کند.
در مقایسه تلویزیون های ایرانی اسنوا با ایکس ویژن از نظر تعداد پورتها، باید بگوییم که مدلهای مختلف تلویزیونهای هر دو برند تعداد پورتهای متفاوتی دارند. مهمترین تفاوتی که در پورتهای تلویزیونهای اسنوا و ایکس ویژن میبینیم، برخورداری تلویزیونهای اسنوا از پورت HDMI ARC است. درحالیکه تلویزیونهای ایکس ویژن این پورت را ندارند.
وقتی بحث به سیستم عامل میرسد، چندان گزینههای متفاوتی برای مقایسه تلویزیون های ایرانی اسنوا و ایکس ویژن پیدا نمیکنیم. تنها تفاوتی که در مورد این رابط هوشمند در تلویزیونهای اسنوا و ایکس ویژن داریم، برخورداری اسنوا از نسخههای بهروزتر سیستم عامل اندروید است. برای آشنایی با سایر انواع تلویزیونها میتوانید به بخش لوازم خانگی بیلبیلک مراجعه کرده و مقالات آن را مطالعه کنید.
· مقایسه تلویزیون های ایرانی؛ تلویزیونهای جی پلاس
برند جی پلاس از سال 1397 و زیر نظر شرکت گلدیران شروع به تولید تلویزیون کرد. شرکت گلدیران که تا قبل از این نمایندگی رسمی ال جی در ایران را به عهده داشت، با خروج این شرکت از ایران، تصمیم به تولید تلویزیون های ایرانی گرفت و با توجه به تجاربی که از زمان نمایندگی شرکت ال جی داشت، توانست در این سه سال تلویزیون های ایرانی با کیفیتی را تولید کند.
تلویزیون جی پلاس GTV-58MU722S
تلویزیون G Plus GTV-58MU722S از تلویزیونهای ساخته شده توسط شرکت جی پلاس است. این تلویزیون با ابعاد 58 اینچی تولید شدهاست و وزن سبکتری نسبت به بیشتر تلویزیونهای برندهای دیگر دارد.
تلویزیون جی پلاس مدل GTV-58MU722S دارای صفحه نمایشی با رزولوشن Ultra HD-4K بوده و به دلیل تراکم پیکسلی بالا تصاویر را طبیعیتر و بهتر نمایش میدهد. این تلویزیون دارای سه درگاه HDMI و دو درگاه USB میباشد و همین تعداد بالای درگاههای این تلویزیون در سایر تلویزیون های ایرانی جی پلاس هم به چشم میخورد.
تلویزیون جی پلاس 58 اینچی GTV-58MU722S مجهز به دو کانال خروجی صوت با توان کلی 20 واتی است. ولی این تلویزیون هم مثل سایر تلویزیون های ایرانی، فاقد فناوری کاهنده نویز صدا میباشد. سیستم عامل اندورید 9 این تلویزیون هم در کنار حافظه 16 گیگابایتی و CPU چهار هستهای آن، باعث روان شدن سیستم این تلویزیون و همینطور اجرای برنامهها با باگ و مشکلات کمتر شده است.
مقایسه تلویزیون های ایرانی اسنوا و ایکس ویژن با جی پلاس
تلویزیونهای جی پلاس با ابعاد حتی بیشتر از اسنوا و ایکس ویژن تولید شدهاند. تلویزیونهای ایكس ویژن تا 65 اینچ، اسنوا تا 75 اینچ و تلویزیونهای جی پلاس اخیرا تا 82 اینچ هم تولید شدهاند. بنابراین در مقایسه تلویزیون های ایرانی این سه برند، از لحاظ ابعادی، تلویزیونهای جی پلاس تنوع بیشتری دارند.
یكی دیگر از تفاوتهایی كه بین این سه تلویزیون به چشم میخورد، ضخامت آنها است. ضخامت تلویزیونهای جدید ایكس ویژن كمتر از اسنوا شده و همین مورد در مورد تلویزیونهای جی پلاس هم صدق میكند، چرا که جی پلاس هم ضخامت جدیدترین تلویزیونهای خود را كاهش داده است.
آخرین و یکی از مهمترین نکات این مقاله مقایسه تلویزیون های ایرانی، قیمت این تلویزیونهاست. معمولاً قیمت تلویزیونهای برند جی پلاس بالاتر از اسنوا و قیمت تلویزیونهای اسنوا هم بالاتر از ایکس ویژن با مشخصات مشابه است. برای آشنایی با سایر برندها و به دست آوردن اطلاعات در مورد مشخصات، ویژگیها و قیمت آنها، مطالعه مقاله مقایسه تلویزیون را از دست ندهید.
کدام برند ایرانی تولیدکننده بهترین تلویزیون است؟
در مقایسه تلویزیون های ایرانی دیدیم که، این تلویزیون ها شباهتهای بسیار زیادی با هم دارند و تنها در چند مورد جزئی مانند ضخامت، وزن، بعضی درگاهها و توان سیستم صوتی تفاوت آنها به چشم میخورد. تلویزیونهای اسنوا، ایکس ویژن و جی پلاس که جز معروفترین برندهای تلویزیون ایرانی هستند، در چند سال اخیر رقابت تنگاتنگی با هم داشتهاند و انتخاب تلویزیون ایرانی حتی پس از مقایسه تلویزیون های ایرانی هم سخت شده است.
شما میتوانید با توجه به اولویتتان نسبت به ابعاد و قیمت تلویزیون و برخی از این تفاوتهای جزئی، تلویزیون مورد نظر خود را از بین برندهای ایرانی انتخاب و خریداری کنید. همچنین در صورت تمایل به آشنایی با سایر انواع تلویزیونها و یا حتی سایر لوازم خانگی، سری به بخش کالای دیجیتال بیلبیلک بزنید تا اطلاعات کاملی از انواع لوازم خانگی را به دست آورید.