مقایسه گوشی های گیمینگ + معرفی 8 گوشی گیمینگ برتر
در این مطلب بیلبیلک مشخصات و ویژگیهای 8 عدد از برترین گوشی های گیمینگ را برایتان شرح داده است.

یکی از جدیدترین مباحث ترند شده در دنیای دیجیتال، مقایسه گوشی های گیمینگ بوده که در 3 سال اخیر تعداد زیادی از این گوشیها روانه بازار شده است. با پیشرفت صنعت گیم در بازیها و افزایش تعداد گیمرهای گوشی، فروش این نوع از تلفنهای همراه نیز زیاد شده و تعدادی از برندهای معروف و بزرگ دنیا، سری مخصوصی از گوشیهای خود را به بخش گیمینگ اختصاص دادهاند. در این مطلب از رسانه مستقل بیلبیلک به معرفی و مقایسه گوشی های گیمینگ خواهیم پرداخت.
محتویات این مقاله
گوشی گیمینگ چیست و چه فرقی با گوشی معمولی دارد؟
گوشی های گیمینگ دستهای از گوشیها هستند که بهصورت اختصاصی، برای انجام بازیهای ویدئویی اندروید طراحی شدهاند. هرچند این دستگاهها علاوه بر جنبه گیمینگ، اکثر امکانات یک گوشی هوشمند و معمولی را نیز دارند. گوشی های گیمینگ را میتوان به لپ تاپهای گیمینگ تشبیه کرد که در کنار بازی، امکان انجام امور روزانه و عادی نیز با این محصولات امکانپذیر است.
با افزایش کیفیت بازیهای موبایل، سختافزارهای موجود در گوشیهای هوشمند معمولی، نمیتواند پاسخگوی خوبی برای اجرای بازیهای سنگین باشد. همچنین صرف هزینه زیاد برای تهیه گوشیهای هوشمند ردهبالا و پرچمدار، بهصرفه نیست؛ زیرا گوشیهای هوشمند پرچمدار با قیمت نجومی فروخته میشوند و راحتی اجرای بازی در گوشی های گیمینگ را ندارند.
برای تجربه راحت بازیها در تلفن همراه، مشخصات یک گوشی هوشمند کافی نیست و شاخصههای دیگری نیاز است. از این موارد میتوان به نرخ بالای نوسازی صفحهنمایش، سیستم خنک کننده قوی، اسپیکر مناسب و با کیفیت، طول عمر بالای باتری، پردازنده گرافیکی قوی و پردازنده مرکزی پرسرعت اشاره کرد. موارد اعلام شده تنها بخشی از نیازهای گوشی های گیمینگ است.
· مهمترین ویژگیهای گوشی گیمینگ
گوشی گیمینگ علاوه بر مشخصات موجود در یک گوشی هوشمند معمولی، نیاز به ویژگیهای دیگری دارد که وجود آنها الزامی است. گوشی های گیمینگ موجود در کالای دیجیتال بیلبیلک دارای ویژگیهای زیر هستند.
پردازنده مرکزی (CPU) توانمند
پردازندهها مهمترین نقش را در سرعت گوشی ایفا میکنند. برای اجرای سریع برنامهها و بازیها، مخصوصا بازیهای سنگین، نیاز به پردازنده قوی دارید. پردازنده ضعیف در اجرای اپلیکیشنها کند عمل میکند و حتی در صورت هنگ نکردن، به مرور زمان باعث داغ شدن گوشی میشود.
از بهترین پردازندههای موبایل در چند سال اخیر میتوان به تراشه A14 Bionic و A15 Bionic ساخت اپل اشاره کرد که در نسل آیفونهای 12 و 13 این برند استفاده شده است. دیگر پردازنده قوی گوشی های گیمینگ، پردازنده Snapdragon 888 بوده که نمونه این پردازنده را در گوشی وانپلاس 9 میبینیم. نمونه دیگری از پردازندههای قوی را در گوشی سامسونگ گلکسی اس 21 شاهد هستیم، این گوشی از پردازنده Exynos 2100 استفاده میکند.
حافظه رم (RAM)
حافظه رم وظیفه نگهداری و فراخوانی اطلاعات در حال پردازش، پردازنده را دارد. مقدار فضای بیشتر رم، به معنای فضای بیشتر ذخیرهسازی دادهها است و هرچه تعداد داده در حال پردازش بیشتر باشد، سرعت گوشی نیز افزایش مییابد. بازیهای سنگین، نیاز به حافظه رم بیشتری دارند. درصورت عدم وجود فضای مورد نیاز، شاهد هنگ کردن بازی یا اجرای کند بازی خواهید بود. در گوشی های گیمینگ، وجود رم 4 الی 8 گیگابایت توصیه میشود.
پردازنده گرافیکی (GPU)
GPU نیز وظیفه پردازش و رندر دادههای گرافیکی را بر عهده دارد. با پیشرفت بازیهای کامپیوتری و موبایل، شاهد افزایش چشمگیر کیفیت گرافیک بازیها هستیم. گرافیک و انیمیشن قویتر نیاز به یک پردازنده گرافیکی قوی دارد. اگر پردازنده گرافیکی توان اجرای بازی را نداشته باشد، با افت فریم و کندی بازی مواجه خواهید شد.
در این زمینه نیز پردازندههای گرافیکی اپل از سری A Bionic بسیار عالی عمل میکنند و شما را اجرای هیچ یک از گیم ها ناامید نمیکنند. در رده بعدی، Adreno 660 با چيپست اسنپدراگون 888 و پردازنده گرافیکی Mali-G78 MP24 قرار دارند.
صفحهنمایش
نمایشگر گوشی های گیمینگ به چند دلیل مهم هستند و باید در هنگام خرید به این نکات توجه داشت. در ابتدا سایز صفحهنمایش گوشی مطرح است. نمایشگر گوشی های گیمینگ باید در اندازهای باشد که به راحتی در دست کاربر جا شوند و دسترسی به تمام صفحهنمایش، بدون جا به جا کردن دست امکانپذیر باشد. بهتر است اندازه نمایشگر گوشی های گیمینگ 5.5 تا 6.6 اینچ باشد.
نکته مهم دیگر، کیفیت صفحهنمایش هنگام لمس، نرخ نوسازی و رزولوشن نمایشگر است. زمان پاسخدهی بعد از لمس گوشی، در هنگام تجربه بازیها بسیار مهم و حیاتی است. از طرف دیگر نرخ نوسازی و رزولوشن بالا، به تجربه هرچه بهتر بازیها کمک میکند
گیمرهای موبایل، ساعات زیادی را به تجربه بازی میپردازند و به دلیل فاصله کم گوشی با چشمهای گیمرها، کیفیت بالا و تکنولوژی بهکار رفته در صفحهنمایش بسیار مهم است. صفحه نمایش گوشی های گیمینگ باید به نحوی باشد که پس از تماشای طولانی مدت نمایشگر، کمترین آسیب را به چشمان کاربر وارد کند.
باتری گوشی
اگر باتری گوشی ضعیف باشد و امکان اتصال گوشی به برق وجود نداشته باشد، در صورت اجرای بازیهای سنگین پس از گذشت مدت زمان کم با مشکل مواجه خواهید شد. گوشی های گیمینگ به دلیل سختافزار قدرتمند و صفحهنمایش با نرخ نوسازی بالا، مقدار زیادی انرژی مصرف میکنند. البته امروزه حجم باتری گوشیهای هوشمند افزایش یافته و کمتر دستگاهی با باتری ضعیف مشاهده میشود. در کنار مقدار ظرفیت باتری، برخورداری از قابلیت شارژ سریع و بیسیم از دیگر ملزومات یک گوشی گیمینگ جدید است.
اسپیکر
هرچند عدهای در هنگام بازی کردن، از هندزفری یا هدفون استفاده میکنند، اما کیفیت صدای خروجی اسپیکرها، هنوز در تجربه عمیق بازی مهم است. استفاده از خروجی دالبی در این دسته از تلفنها رایج است و میتواند اکثر گیمرها را راضی نگه دارد. برای استفاده راحت از هندزفری و هدفون، وجود پورت 3.5 میلیمتری نیز واجب است و باید در گوشی های گیمینگ وجود داشته باشد.
قابلیت اتصال لوازم جانبی مخصوص بازی
از معروفترین لوازم جانبی استفاده شده در گوشی های گیمینگ، کنترلرهای مخصوص بازی است که بر روی این گوشیها متصل میشود. کاربرد این کنترلرها بهبود و راحتتر کردن تجربه گیمینگ است.
خنک کنندهها از دیگر لوازم جانبی مهم مورد استفاده در این گوشیها هستند. استفاده طولانی مدت و اجرای بازیهای سنگین باعث گرم شدن گوشی میشود. افزایش دمای گوشی علاوه بر صدمه زدن به خود گوشی، باعث اذیت شدن کاربر نیز میشود. خنک کنندهها با اتصال به گوشی، در فرایند سرمایش گوشیها تاثیر زیادی دارند. قابلیت پشتیبانی یک گوشی گیمینگ از این لوازم جانبی، امروزه یک امر ضروری است.
بهترین برندها برای خرید گوشی های گیمینگ
معمولا برندهای مطرح و معروفی که هر سال، بهترین گوشیهای هوشمند را معرفی میکنند، گوشی های گیمینگ را نیز پوشش میدهند. بعضی برندها با طراحی بهینه پرچمداران خود، نیازی به تولید گوشی گیمینگ جدا ندارند.
از این بین، برندهای اپل و سامسونگ، با عرضه گوشیهای آیفون 13 و گلکسی اس 21، توانستهاند نیازهای کاربران را در همه زمینهها پوشش دهند. این دو نسل از گوشیها، جزو 5 گوشی برتر سال هستند و قابلیت اجرای تمامی بازیها با بهترین کیفیت را دارند. تنها عیب این دستگاهها، عدم پشتیبانی کامل از لوازم جانبی و خنکسازی بهینه است. با مصرف طولانی مدت از این گوشیها برای گیمینگ، شاهد گرم شدن این محصولات خواهید بود.
سه برند مطرح دیگر که برای گوشی های گیمینگ، سری خاصی را اختصاص دادهاند، برند ایسوس، شیائومی و لنوو هستند. گوشی های گیمینگ ایسوس با نام ROG Phone، گوشیهای لنوو با پیشوند Legion و محصولات گیمینگ شیائومی با نام Black Shark عرضه میشوند.
معرفی چند گوشی برتر گیمینگ
تنوع گوشیهای گیمینگ با افزایش تعداد گیمرها رو به افزایش است و انتخاب یک گوشی گیمینگ شاید کمی سخت بهنظر برسد. در این بخش به معرفی برترین گوشی های گیمینگ اشاره کرده و مقایسه گوشی های برتر را برایتان شرح میدهیم.
· گوشی گیمینگ Asus ROG Phone 5
با اولین نگاه به این گوشی، حتما متوجه گیمینگ بودن آن خواهید شد. طراحی ظاهری این گوشی شباهت بسیاری به لپ تاپها و سیستمهای گیمینگ دارد. ایسوس (Asus) در طراحی قاب پشتی این گوشی از الایدی RGB استفاده کرده که تجربه گیمینگ را لذت بخشتر میکند. در کنار طراحی زیبا، طراحی کارامد این گوشی نیز مهم است. در فریم کنار گوشی، دو حسگر لمسی قرار داده شده است که همانند تریگر کنترلرهای کنسول عمل میکنند. جنس بدنه راگ فون 5 از فلز آلومینیوم است و حس خوبی را با در دست گرفتن آن، خواهید گرفت.
استفاده از پردازنده فوق سریع اسنپدراگون 888 باعث شده تا شما در اجرای هیچ گیمی ناامید نشوید. صفحهنمایش AMOLED 6.7 اینچی این دستگاه فوقالعاده عمل میکند و قابلیت نرخ نوسازی 144 هرتز را دارد، قابلیتی که حتی در برخی لپ تاپهای گیمینگ میانرده مشاهده نمیشود. استفاده از گوریلاگلس Victus نیز میتواند خاطر شما را از مقاومت این نمایشگر در مقابل ضربه، راحت کند. راگ فون 5 با بهرهگیری از یک باتری 6000 میلیآمپری باعث شده تا در هنگام اجرای بازی، نگران تمام شدن باتری نباشید.
· گوشی گیمینگ ZTE nubia Red Magic 6
این برند جدید، چند سالی است که در عرضه گوشی های گیمینگ فعالیت میکند. جدیدترین ساخته این برند با پیشرفتهای قوی نسبت به نسل قبلی، جزو بهترین محصولات گیمینگ است.
مانند راگ فون 5، این دستگاه نیز از پردازنده اسنپدراگون 888 استفاده میکند. ZTE با طراحی بهینه فن خنک کننده باعث شده تا این گوشی در هنگام اجرای بازیهای سنگین گرم نشود. صفحهنمایش بزرگ 6.8 اینچی این تلفن همراه از نوع AMOLED است و نرخ تازهسازی 165 هرتزی را ارائه میدهد که حتی از ساخته جدید ایسوس هم بهتر عمل میکند.
نوبیا رد مجیک 6، با سختافزار قوی و امکانات فوقالعاده، نسبت به رقبا قیمت بهصرفهای دارد. تنها عیب این گوشی، عملکرد ضعیف آن در بخش دوربین و عکاسی است که اگر این گوشی را صرفا برای تجربه بازی خریداری کنید، این عیب چندان مهم نیست.
· گوشی گیمینگ Lenovo Legion Duel 2
لپ تاپهای گیمینگ لنوو نیز با پسوند Legion عرضه میشوند و لنوو قصد داشته تجربه روان و موفق گیمینگ لپ تاپهای خود را در طراحی گوشی های گیمینگ نیز تکرار کند.
گوشی دوئل 2 نسل جدید خانواده دوئل است که نسبت به نسل قبلی، پیشرفتهای زیادی کرده است. در مقایسه گوشی Duel 2 با گوشیهای هوشمند عادی، اولین چیزی که توجه همه را به خود جلب میکند، طراحی متفاوت قاب پشتی است. لنوو (Lenovo) در این گوشی، دوربینهای اصلی را در مرکز قاب پشتی قرار داد است که برای طراحی یک گوشی گیمینگ نوآورانه و کارامد است. طراحی این بخش با استفاده از رنگآمیزی RGB، حس و حال یک گوشی گیمینگ را به کاربر منتقل میکند. دوربین سلفی نیز در حالت عادی دیده نمیشود و به صورت مخفی در گوشه سمت راست کار شده که با عمودی قرار دادن گوشی خارج میشود.
این طراحی عجیب دوربینها، به دلیل راحتی گیمرها در استریم و پخشآنلاین است تا بدون مزاحمت دستها، کاربر به استریم بپردازد.
نکته کاربردی دیگر این گوشی، استفاده از دو پورت USB است و قرارگیری این پورتها به گونهای است که اختلالی در تجربه بازی کاربر ایجاد نکند. پردازنده این گوشی اسنپدراگون 888 است و استفاده از دو فن خنک کننده باعث شده تا این گوشی حتی در اجرای سنگینترین بازیها نیز ذرهای گرم نشود. لنوو با استفاده از 6 حسگر لمسی، این گوشی را به یکی از برترین گوشی های گیمینگ تبدیل کرده که 4 حسگر در فریم کناری و 2 حسگر در پشت گوشی قرار دارند.
نکته فوقالعادهای که در مورد این گوشی قابل ذکر است، بهره بردن از قابلیت شارژ سریع 90 واتی است که باتری 5500 میلیآمپری این دستگاه را به سرعت شارژ میکند. مقدار حافظه رم 16 گیگابایتی لنوو دوئل 2، بیشتر از مقدار نیاز یک گوشی گیمینگ است و در اجرای تمامی برنامهها و اپلیکیشنها به خوبی عمل میکند.
· گوشی گیمینگ Xiaomi Black Shark 4 Pro
برند شیائومی (Xiaomi) علاوه بر تبدیل شدن به یکی از بهترین برندها در زمینه تولید گوشیهای هوشمند، در تولید گوشی های گیمینگ نیز عالی عمل کرده است. جدیدترین ساخته گیمینگ شیائومی از سری Black Shark است که نسبت به نسلهای گذشته بهتر و قویتر عمل میکند.
باتری این گوشی نسبت به رقبای مطرح خود فضای کمتری دارد، اما قابلیت شارژ سریعتر این مورد را جبران میکند. باتری 4500 میلیآمپری این گوشی قابلیت شارژ سریع 120 واتی دارد و تنها 15 دقیقه از حالت خاموش تا شارژ کامل فاصله دارد.
بلک شارک 4 پرو، در طراحی ظاهری نیز ضعیفتر ظاهر شده و طراحی قاب پشتی آن نسبت به رقبا، نکته خاصی ندارد. حسگرهای استفاده شده در گوشی های گیمینگ در این محصول نیز وجود دارد. دو حسگر لمسی این گوشی را در فریم کناری این گوشی شاهد هستیم. صفحهنمایش 6.67 اینچی این تلفن با قابلیت نرخ نوسازی 144 هرتز و HDR10 +، تجربه زیبایی را برای گیمرها میآفریند.
پردازنده این گوشی اسنپدراگون 870 است که با وجود قدیمیتر بودن نسبت به اسنپدراگون 880 و 888، باز هم توانایی اجرای تمام بازیهای سنگین را دارد. مدل پرو بلک شارک 4 از رم 16 گیگابایتی بهرهمند است.
بهترین گوشی های گیمینگ اقتصادی
گوشی های گیمینگ قدرتمند معمولا در بازه 16 تا 30 میلیون تومانی خرید و فروش میشوند. گیمرهایی که قصد خرید گوشی گیمینگ ارزانقیمت را دارند، چارهای جز تهیه گوشیهای هوشمند معمولی ندارند. این گوشیهای هوشمند، معمولا طراحی ظاهری و داخلی محصولات گیمینگ را ندارند. به طور مثال، حسگرهای لمسی و فن خنک کننده فقط در گوشی های گیمینگ موجود هستند. صفحهنمایش این گوشیها نیز نرخ تازهسازی کمتری دارند. یکی از برتریهای گوشی هوشمند معمولی، دوربین بهتر است. به دلیل تمرکز سازندهها روی عملکرد پردازشی و نمایشی گوشی های گیمینگ، کیفیت دوربین این محصولات تعریف چندانی ندارد.
· پوکو X3 پرو
پوکو ایکس 3 پرو، مدل قویتر پوکو ایکس 3 است که در برخی جهات بهتر از برادر کوچکترش عمل میکند. اسنپدراگون 860، وظیفه پردازشهای این گوشی را بر عهده دارد و میتواند حداکثر 60 فریم بر ثانیه را در اجرای بازیها به نمایش بگذارد.
قابلیت نرخ نوسازی 120 هرتزی در این نمایشگر IPS LCD به اندازه 6.67 اینچی، کمی بعید است. استفاده از نرخ نوسازی بالا در گوشیهای گیمینگ میانرده و ارزان کمتر مشاهده میشود و قابلیت نرخ نوسازی 120 هرتزی، پوکو ایکس 3 پرو را به یک گوشی گیمینگ مناسب تبدیل میکند. البته در هنگام استفاده از برنامههای عادی و مشاهده تصاویر نرخ 50 فریم بر ثانیه را شاهد خواهید بود که به دلیل کاهش مصرف باتری است. پوکو ایکس 3 پرو از یک باتری 5160 میلیآمپری استفاده میکند. بلندگوی استریو یکی دیگر از شگفتیهای این گوشی ارزانقیمت است که در کمتر محصولی با این رنج قیمت مشاهده میشود.
· شیائومی می 10T
محصول میانرده شیائومی، قابلیت تبدیل شدن به یک گوشی گیمینگ را دارد. علاوه بر قیمت مناسب و پردازنده قوی، این گوشی از کیفیت متوسط گوشی های گیمینگ نیز تبعیت میکند. پردازنده اسنپدراگون 865 و صفحهنمایش 144 هرتزی از دلایلی است که این گوشی را برای گیمینگ مناسب کرده و تجربه بازی روان و با کیفیتی را برای کاربرد رقم میزند.
همانگونه که گفته شد، دوربین این گوشی در بسیاری از موارد نسبت به گوشیهای همقیمت، ضعیفتر عمل میکند. طراحی زمخت و وزن سنگین یکی دیگر از ایرادات این محصول است. اما این محصول با هدف قرار دادن بازار گوشی های گیمینگ طراحی شده و یک انتخاب خوب برای گیمرها است. خرید گوشی شیائومی، بهترین انتخاب برای افراد علاقهمند به گوشی های گیمینگ میباشد.
· شیائومی می 11i
این مدل، بهعنوان مدل ضعیفتر و اقتصادیتر شیائومی می 11 عرضه شده است، اما شیائومی از پردازنده قدرتمند اسنپدراگون 888، در این محصول نیز استفاده کرده است. قرار دادن حافظه رم 8 گیگابایتی در تمامی مدلهای می 11 آی باعث شده تا این دستگاه به یکی از محبوبترین گوشی های گیمینگ اقتصادی تبدیل شود.
صفحهنمایش Amoled 6.67 اینچی Mi 11i، دارای رزولوشن فول اچدی بوده و نرخ تازهسازی 120 هرتزی این نمایشگر، بسیار مناسب گیمرها است.
مزیتهای نمایشی و پردازشی، این گوشی را به یک محصول گیمینگ قدرتمند تبدیل کرده، اما در بخش طراحی و امکانات شاهد تعداد زیادی کاستی هستیم. استفاده از جنس پلاستیکی در طراحی بدنه، نبود درگاه 3.5 میلیمتری هدفون و عدم پشتیبانی از شارژ سریع، شاید عده زیادی را ناراضی کند.
· ردمی نوت 10
شیائومی ردمی نوت 10 نسبت به دیگر محصولات پیشنهاد شده، قیمت بسیار کمتری دارد و برای کسانی که قصد خرید گوشی های گیمینگ زیر 7 میلیون را دارند بسیار مناسب است. قیمت این گوشی در بازه 5 تا 6 میلیون تومان قرار دارد.
شیائومی در این گوشی از پردازنده اسنپدراگون 678 استفاده کرده و پردازشهای گرافیکی را نیز چیپست Adreon 612 بر عهده دارد. رمهای 4 و 6 گیگابایتی موجود در این دستگاه، قابل قبول هستند، که نسبت به نسل قبلی با سرعت بهتری عمل میکنند. پردازنده و پردازشگر گرافیکی Redmi Note10 در حد و اندازههای گوشی های گیمینگ ظاهر نمیشود، اما از یک گوشی پایینرده نباید انتظار بیشتری داشت.
ردمی نوت 10 در قسمت جلویی از یک نمایشگر 6.43 اینچی از نوع Amoled استفاده میکند که یک پوشش گوریلا گلس 3 وظیفه محافظت از این نمایشگر را دارد. نمایشگر Full HD این دستگاه، با نرخ نوسازی 60 هرتز همراه است.
به دلیل قیمت ارزان، شیائومی در ساخت این گوشی از جنس پلاستیک استفاده کرده که حس خوبی را به مخاطب میدهد.
اگر قصد خرید این محصول را فقط برای اجرای بازی دارید، دوربین گوشی راضی کننده خواهد بود، در غیر اینصورت دوربین ردمی نوت 10، فقط برای استفاده در روز مناسب است و در فضاهای تاریک عملکرد ضعیفی دارد.
گوشی های گیمینگ اقتصادی یا گرانقیمت؟
قبل از خرید محصولات گیمینگ بهتر است ابتدا مطالب ذکر شده در این مقاله را مطالعه کرده و بیشتر با ویژگیها و مشخصات گوشی های گیمینگ آشنا شوید. گوشیهای هوشمندی که با تراشههای گرافیکی و پردازندههای قدرتمند عرضه میشوند به رسم همیشه، قیمت بیشتری دارند و اگر هدفی جز اجرای بازی ندارید، گوشی های گیمینگ اقتصادی و اختصاصی گیمینگ دو انتخاب پیشروی شما هستند.
در بین گوشیهایی که صرفا جنبه گیمینگ دارند، کمتر دستگاهی پیدا میشود که برای دیگر امور نیز مناسب باشد و به خوبی عمل کند. حسگرهای بهکار رفته در فریم کناری گوشی های گیمینگ و طراحی جذاب و ظریف، باعث میشود این گوشیها در مقابل ضربه آسیبپذیر باشند. شرکتهای تولیدکننده نیز در این محصولات از دوربینهای متوسط و متوسط به بالا استفاده میکند.
در مقابل برخی گوشی های گیمینگ اقتصادی بهرغم قیمت ارزان، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان میدهند و راضیکننده ظاهر میشوند.
از سوی دیگر اگر میخواهید با صرف هزینه زیاد، صاحب یک گوشی هوشمند همهجانبه شوید، گوشیهای پرچمدار را به شما پیشنهاد میکنیم. گوشیهای پرچمدار اپل و سامسونگ، در اجرای بازیها، از برخی گوشی های گیمینگ نیز بهتر عمل میکنند و در بقیه زمینهها نیز عملکرد فوقالعادهای دارند. سامسونگ گلکسی اس 21 و آیفون 13، جزو قویترین گوشیهای بازار هستند و توانایی اجرای تمام بازیها با بهترین کیفیت را دارند.
مانند مقایسه لپ تاپ های گیمینگ، در خرید گوشی های گیمینگ نیز انتخاب به عهده خریدار است و هیچ محصول منتخبی برای همه سلیقهها وجود ندارد. توصیه میشود راهنمای خرید گوشی بیلبیلک را به عنوان یک راهنمای جامع در خرید، مطالعه کنید.